220

PE-punten

Wanneer komt u in aanmerking voor PE-punten?
Als u corporatiebestuurder (directeur-bestuurder) of toezichthouder bent, kunt u PE-punten krijgen. 1 PE-punt komt neer op 1 'studiebelastinguur'. 

Nestas communicatie is geaccrediteerd
Dat betekent dat Nestas communicatie PE-punten mag toekennen. Nestas communicatie is - en daarmee ook de labels CorporatieCursussen.nl, CorporatieCongressen.nl en CorporatieCollege.nl -  een door CEDEO geaccrediteerde aanbieder / instelling. Dat betekent dat Nestas communicatie PE-punten mag toekennen. Het predikaat 'CEDEO-erkenning' betekent een erkenning van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van Maatwerk bedrijfsopleiding (onze incompanies) en Open Bedrijfsopleidingen (onze open inschrijvingen). De CEDEO-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de opdrachtgevers en cursisten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut.

Voorwaarden PE-punten
Het aantal PE-punten hangt af van de duur van de cursus / workshop / bijeenkomst (exclusief pauzes). De cursus / workshop / bijeenkomst die u volgt, moet gericht zijn op het vergroten van vakkennis, (beroeps)vaardigheden en competenties van het bestuur (volgens richtlijnen van Aedes). Ook geeft Aedes aan dat de cursus / workshop / bijeenkomst binnen de volgende aandachtsgebieden moet vallen: strategie, beleid & communicatie; veranderkunde & innovatie; leiderschap & cultuur; governance & risk; vastgoed & financiën; maatschappelijke verankering & rendement.

Certificaat met PE-punten na deelname
Mocht u zich willen aanmelden voor een van onze cursussen / workshops / bijeenkomsten op CorporatieCongressen.nl, dan kunt u op het aanmeldformulier in het Opmerkingenveld aangeven dat u PE-punten wilt ontvangen. Wij zullen u dan laten weten hoeveel PE-punten dat voor die betreffende cursus zijn en u ontvangt na deelname van ons een certificaat.

NB: Sommige corporaties hebben interne afspraken met hun medewerkers over het behalen van PE-punten. In dat geval kunnen deze medewerkers ook PE-punten krijgen.


Veluwezoom 32   -  1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00    -   E. nestas@nestas.nl

Algemene voorwaarden    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018    -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT    -   Sitemap    -   Inloggen